Termeni si conditii pentru utilizarea website-ul www.emalazar.ro

1. Introducere

Aceasta politica de confidentialitate explica modul in care LAZAR EMANUEL-VASILE PFA, in calitate de proprietar si operator al website-ului www.emalazar.ro, colecteaza, utilizeaza si protejeaza informatiile personale ale utilizatorilor. Ne angajam sa respectam confidentialitatea datelor dvs. si sa asiguram protectia acestora conform legislatiei in vigoare, inclusiv Regulamentul General privind Protectia Datelor (GDPR).

2. Informatii colectate

Pentru a furniza serviciile de lifecoaching si pentru a va oferi o experienta personalizata pe website-ul nostru, putem colecta urmatoarele tipuri de informatii personale:

a) Informatii de contact: inclusiv nume, adresa postala, adresa de e-mail, numar de telefon.

b) Informatii de identificare: inclusiv CNP (Cod Numeric Personal), date de nastere, sex, ocupatie, informatii despre educatie si experienta.

c) Informatii financiare: inclusiv detalii de plata, cum ar fi numarul cardului de credit sau alte informatii de facturare.

d) Informatii de comunicare: inclusiv mesaje si corespondenta pe care le trimiteti prin intermediul website-ului nostru sau prin alte mijloace de comunicare, cum ar fi e-mailul sau telefonul.

e) Informatii despre utilizare: inclusiv informatii despre interactiunea dvs. cu website-ul nostru, cum ar fi paginile vizitate, timpul petrecut pe site si alte statistici relevante.

3. Scopul colectarii informatiilor

Informatiile personale colectate sunt utilizate in principal in urmatoarele scopuri:

a) Furnizarea serviciilor de lifecoaching: Utilizam informatiile personale colectate pentru a va oferi serviciile de lifecoaching si pentru a va asigura o experienta personalizata pe website-ul nostru. Aceasta include programarea sedintelor, comunicarea cu dvs. si furnizarea de informatii relevante legate de serviciile noastre.

b) Administrarea si gestionarea relatiei cu clientii: Utilizam informatiile personale pentru a administra si gestiona relatia noastra cu dvs., inclusiv pentru a raspunde la intrebarile, solicitarile si solicitarile dvs., pentru a va furniza asistenta si suport tehnic si pentru a va informa despre orice modificari sau actualizari ale serviciilor noastre.

c) Indeplinirea obligatiilor legale: Putem utiliza informatiile personale pentru a respecta obligatiile legale si reglementarile aplicabile, inclusiv in domeniul fiscal, contabil si juridic.

d) Marketing si comunicare: Daca ati dat consimtamantul expres, putem utiliza informatiile personale pentru a va trimite comunicari de marketing, inclusiv informatii despre serviciile noastre, oferte speciale sau alte informatii relevante. Aveti dreptul sa va retrageti in orice moment consimtamantul pentru primirea acestor comunicari de marketing.

e) Analiza si imbunatatirea serviciilor: Utilizam informatiile personale colectate pentru a analiza si evalua utilizarea website-ului nostru si a serviciilor noastre, in scopul imbunatatirii acestora si a oferirii unei experiente mai bune utilizatorilor.

 

4. Divulgarea informatiilor catre terti

Nu vom dezvalui informatiile personale ale utilizatorilor website-ului nostru catre terti, cu exceptia cazurilor in care exista o obligatie legala sau cand este necesar pentru furnizarea serviciilor noastre (de exemplu, pentru procesarea platilor sau pentru a furniza servicii de suport tehnic).

In cazul in care dezvaluim informatii personale catre terti, ne asiguram ca acestia respecta aceeasi politica de confidentialitate si aplica masuri adecvate de securitate pentru protejarea datelor.

5. Securitatea datelor

Ne angajam sa asiguram securitatea informatiilor personale colectate si sa luam masuri adecvate pentru a proteja aceste date impotriva accesului neautorizat, utilizarii incorecte sau divulgarii.

Utilizam tehnologii si masuri de securitate adecvate pentru protejarea datelor, inclusiv criptarea informatiilor, utilizarea unor conexiuni securizate si implementarea politicilor si procedurilor interne relevante pentru protejarea datelor.

Cu toate acestea, trebuie sa intelegeti ca niciun sistem de securitate nu este absolut sigur, iar transmiterea datelor pe internet implica intotdeauna un anumit grad de risc. Prin utilizarea website-ului nostru si furnizarea informatiilor personale, intelegeti si acceptati riscurile asociate cu securitatea datelor.

6. Retentia datelor

Pastram informatiile personale doar pe perioada necesara pentru realizarea scopurilor pentru care au fost colectate, conform legislatiei in vigoare. Daca nu mai este necesar sa pastram informatiile personale in scopurile pentru care au fost colectate, le vom sterge sau le vom anonimiza intr-un mod care sa nu permita identificarea dvs.

Drepturile utilizatorilor

In calitate de utilizator al website-ului nostru, aveti anumite drepturi cu privire la datele personale pe care le colectam si le prelucram. Aceste drepturi includ:

a) Dreptul de acces: aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele personale pe care le detinem despre dvs. si modul in care acestea sunt utilizate.

b) Dreptul la rectificare: aveti dreptul de a solicita corectarea sau actualizarea datelor personale inexacte sau incomplete.

c) Dreptul la stergere: aveti dreptul de a solicita stergerea datelor personale in anumite circumstante, cum ar fi cand nu mai sunt necesare in scopurile pentru care au fost colectate.

d) Dreptul la restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor personale in anumite circumstante, cum ar fi contestarea exactitatii datelor sau obiectia fata de prelucrare.

e) Dreptul la portabilitatea datelor: aveti dreptul de a solicita primirea datelor personale intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si usor de citit, si aveti dreptul de a transmite aceste date catre alt operator de date.

f) Dreptul la opozitie: aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale in anumite circumstante, cum ar fi in cazul prelucrarii in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice intrebari sau preocupari referitoare la politica noastra de confidentialitate, va rugam sa ne contactati folosind detaliile de contact furnizate la finalul acestei politici.

7. Modificari ale politicii de confidentialitate

Ne rezervam dreptul de a actualiza sau modifica aceasta politica de confidentialitate la discretia noastra, pentru a reflecta schimbari in practicile noastre sau in legislatia aplicabila.

Va incurajam sa verificati periodic aceasta politica pentru a fi la curent cu eventualele modificari. Orice modificari ale politicii de confidentialitate vor fi postate pe website-ul nostru si vor intra in vigoare imediat dupa publicare.

Contact Daca aveti intrebari, preocupari sau solicitari referitoare la politica noastra de confidentialitate sau la modul in care colectam si utilizam informatiile personale, va rugam sa ne contactati prin urmatoarele modalitati:

LAZAR EMANUEL-VASILE PFA

Sediu: Jud. Mures, Mun. Targu Mures, Str. Calarasilor, nr. 50, ap. 4

CUI: 47914314

Nr. Reg.: F26/467/2023

Telefon: 0751786011

E-mail: emanuel.lazar35@gmail.com

Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil si vom face tot posibilul sa abordam orice problema sau solicitare pe care o aveti in legatura cu confidentialitatea datelor dvs. Apreciem increderea acordata si angajamentul nostru fata de protectia datelor personale ale utilizatorilor nostri. Va multumim ca ati ales sa utilizati serviciile noastre de lifecoaching prin intermediul website-ului www.emalazar.ro.