Servicii

TRAIN YOUR MIND

Servicii de Mindset Training

Coaching individual:

Prin intermediul coaching-ului individual, iti voi oferi suport si indrumare personalizata, pentru a-ti dezvolta mindset-ul si a-ti atinge potentialul maxim. Vom lucra impreuna pentru a identifica si depasi blocajele mentale, pentru a-ti crea obiective clare si pentru a-ti dezvolta abilitatile necesare pentru succesul personal si profesional.

Transformarea limitarilor personale:

Te voi ghida in procesul de identificare si depasire a limitarilor personale care te impiedica sa atingi succesul dorit. Vom explora si reprograma gandurile si credintele limitative, astfel incat sa poti obtine rezultate pozitive si sa-ti construiesti o mentalitate puternica si increzatoare

Gestionarea stresului si a anxietatii:

Te voi invata tehnici si strategii eficiente pentru a gestiona stresul si anxietatea. Vom explora modalitati de a-ti dezvolta rezilienta si de a-ti construi o stare mentala calma si echilibrata in fata provocarilor vietii cotidiene. Impreuna, vom invata sa-ti transformi perspectiva si sa-ti mentii o stare mentala pozitiva in orice situatie.

Cresterea increderii si a stimei de sine:

Aceasta zona de servicii se concentreaza pe construirea increderii si a stimei de sine. Vom explora si depasi indoielile si fricile interioare, astfel incat sa poti avea incredere in propriile tale abilitati si sa te exprimi cu asertivitate in diverse situatii. Vei invata sa-ti descoperi si sa-ti valorifici punctele forte, sa-ti dezvolti o imagine de sine pozitiva si sa obtii succes in viata ta personala si profesionala.

Cultivarea unei mentalitati de succes:

Te voi sustine in cultivarea unei mentalitati de succes si in dezvoltarea unor obiceiuri si strategii care sa te propulseze catre atingerea obiectivelor tale. Vei invata sa-ti setezi obiective realizabile, sa-ti mentii concentrarea si motivatia pe termen lung si sa-ti dezvolti rezistenta in fata esecurilor. Vom lucra impreuna pentru a-ti crea o viziune clara asupra viitorului si pentru a-ti construi pasii necesari pentru a ajunge acolo.

Pachete

Indiferent de pachetul ales, te voi ghida cu intelepciune si empatie in calatoria ta de dezvoltare personala si te voi sustine sa iti atingi adevaratul potential. Hai sa ne cunoastem si sa lucram impreuna pentru a-ti transforma mindset-ul si a construi o viata plina de satisfactii si implini!

 

Sesiunea de consultare gratuita

Gratuit
  • Incepem calatoria noastra cu o sesiune gratuita de 15 minute, in care ne cunoastem si evaluam daca suntem potriviti pentru a lucra impreuna in acest procesul tau de transformare

Pachet Mindset Training online

200 Lei/sesiune
  • In cadrul sesiunilor individuale de coaching online, vom explora impreuna provocarile tale si vom dezvolta strategii personalizate pentru a-ti imbunatati mindset-ul si a-ti atinge obiectivele. Prin ghidarea mea si suportul continuu, vei invata sa-ti depasesti barierele, sa-ti descoperi si sa-ti exploatezi intregul potential.

Pachet 4 sesiuni Mindset Training

700 Lei/sesiune
  • Acest pachet include 4 sesiuni individuale de coaching. Vom lucra impreuna pe parcursul acestor sesiuni pentru a te sprijini in atingerea obiectivelor tale si pentru a-ti transforma mindset-ul intr-unul puternic si pozitiv.

Pachet 8 sesiuni Mindset Training

1400 Lei/pachet
  • Acest pachet extins include 8 sesiuni individuale de coaching, care iti vor oferi sprijinul si indrumarea necesare pe termen lung. Vom explora impreuna provocarile tale si vom construi o mentalitate de succes, cu scopul de a obtine rezultate durabile.

Pachet 12 sesiuni Mindset Training

2100 Lei/pachet
  • Acest pachet complet include 12 sesiuni individuale de coaching. Prin intermediul acestui pachet, vei avea posibilitatea sa parcurgi o transformare profunda si sa-ti dezvolti abilitatile necesare pentru a-ti atinge obiectivele si a trai o viata implinita si satisfacatoare.

    In plus, primesti o sesiune gratuita pentru tine sau pentru cineva drag.